"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Filmitäht Robert Davi esitab Saku Suurhallis Frank Sinatra laule (0)
26. august 2015
Monster Music OÜ

28. detsembril astub Saku Suurhalli laval üles Hollywoodi filmitäht Robert Davi kontsertiga "Davi Sings Sinatra". Davi, kes on tuntud Bondi suurima vaenlasena kultusfilmist "Agent 007: Luba tappa" (Licence to Kill), esineb Tallinnas koos mitmekordsete Grammy-võitjatega.

Robert Davi on professionaalne näitlejast laulja, kes enne filmimaailma tippu jõudmist õppis klassikalist muusikat ja ooperit. Hollywoodi kassahittides “Visa hing”, “Palgasõdurid 3” ja “Showgirls” karme mehi mänginud Davi leidis tee tagasi nooruspõlve muusika juurde nelja aasta eest, kui pühendas Frank Sinatrale albumi “Davi Sings Sinatra: On the Road To Romance”.

Frank Sinatra ja Robert Davi teed ristusid 1977. aastal, kui Sinatra valis Davi teledraama “Contract on Cherry Streets” osatäitjaks. Davi mäletab, kuidas ta istutus võtteplatsil veoautos, olles kehastunud palgamõrvariks, kui talle lähenes Sinatra, kes suunas sõrme Davi poole, vaatas talle otsa ja ütles: “Sinu näitlemisoskus on suurepärane!”. Davi ja Sinatra jäid sõpradeks kuni viimase surmani 1998. aastal. Frank Sinatra sünnist möödub 2015. aasta detsembris 100 aastat.

Saku Suurhallis toimuval kontsertshowl “Davi Sings Sinatra” tulevad esitlusele lood Frank Sinatra karjääri erinevatest etappidest. Rahvusvaheliselt tuntud hitid “New York, New York”, “My Way”, “Dancing In The Dark” ja “Too Marvelous for Words” on vaid mõned näited Davi hoolikalt valitud repertuaarist. Frank Sinatra lugude autor, produtsent ja ajaloolane Charles Granata kirjeldas kontsertsarja “Davi Sings Sinatra” kui ehedat, teatraalset, südamlikku ja ilusat elamust.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.