"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Kadrioru pargi Tsirkuse Alleel saab näha kuue riigi artiste (0)
27. august 2015

Täna avati Kadrioru pargis Tsirkuse Allee, kus 28.-29. augustil on kõigil pargikülastajatel võimalik näha artiste Soomest, Rootsist, Hispaaniast, Itaaliast, Belgiast ja Eestist.

Tsirkuse Allee avatakse Kadrioru pargi vana purskkaevu kõrval, mis on festivali ajaks saanud uue värvilise kuue.

Täna õhtul näeb publik seal improviseeritud tänavaetendust, mille annavad Rootsi artist Magic Thor ning festivali kunstnik Maarja Roolaht. Festivali korraldaja Anu Tähemaa tutvustab programmi, mida pargi külastajad reedel ja laupäeval Luigetiigi kõrval Tsirkuse Alleel näha saavad.

Tsirkuse Allee on osa kaasaegse tsirkuse festivali Circus Tree programmist. Festival teeb koostööd 29.08 toimuva Tallinna Kultuuriööga.

Ürituse korraldajad on AD Productions, Soome Instituut, Prantsuse Instituut, Kadrioru Park, Tsirkusestuudio Folie, Baltic-Nordic Network, Kaasaegse Tsirkuse Arenduskeskus. Ning seda toetavad Soome Haridus ja Kultuuriministeerium, Eesti Kultuuriministeerium, Hasartmängumaksu Nõukogu, Prantsuse Instituut, Soome Kultuurifond, Tallinna Kultuuriväärtuste Amet, Overall, Nordea Kontserdimaja, Saka Mõis, Automaailm, Tikkurila, Tallink Hotels, Kumu auditoorium.

Täpsem programm on üleval festivali kodulehel www.circustree.ee.

Vaata galeriid (26)
Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.