"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Kogu Viljandi jäi reede hommikul joogiveeta (0)
28. august 2015
Scanpix

Reede hommikul kella üheksa ajal ütles üles Viljandi veetöötlusjaama pump, ning et veevärgil reservpumplat pole, kadus kogu linnast joogivesi.

Viljandi Veevärgi juhataja Toomas Porro sõnul tegeleb remondimeeskond vea otsimise ja selle parandamisega. Vahepeal on linna veega varustamine üle viidud süsteemile, mis annab klientidele vett 150 kuupmeetrit tunnis. Porro sõnul jaguks sellest normaaloludes, kuid praegu on torud veest tühjad ning vee klientideni jõudmine võtab aega.

“Veetöötlusjaam on ehitatud ainult ühe elektroonikaplokiga,” nentis Porro. “Oleme aastaid kavandanud reservpumpla rajamist, aga see on nii kallis ehitus, et ilma riigi abita me sellega hakkama ei saa.”

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.