"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Algava nädala esimene pool jätkub hoovihmadega (0)
29. august 2015
Scanpix

Algava nädala esimeses pooles taanduvad suvised õhutemperatuurid järk-järgult ja Läänemere kohale nihkuv madalrõhulohk toob endaga hoovihma ning pilvisust.

Ilmateenistuse teatel on esmaspäeva öösel vähese ja vahelduva pilvisusega ilm. Kohati võib hoovihma sadada. Puhub muutliku suunaga tuul 1-7 m/s. Sooja on 6-12 kraadi. Esmaspäeva päeval on samuti vähese ja vahelduva pilvisusega ilm. Kohati on võimalik hoovihm. Puhub muutliku suunaga tuul 1-7 m/s. Sooja on 18-22 kraadi, vahendas BNS.

Teisipäeva öösel on vähese ja vahelduva pilvisusega ilm. Kohati on võimalik hoovihm. Puhub kagu- ja idatuul 2-7 m/s. Hommikuks tugevneb tuul saartel 5-11 m/s. Sooja on 8-14 kraadi. Teisipäeva päeval pilvisus tiheneb ja vihmasadu levib alates Edela-Eestist kirdesse. Puhub kagu- ja idatuul 5-11, saartel ja rannikul puhanguti 15 m/s. Sooja on 15-19 kraadi.

Kolmapäeva öösel on valdavalt pilves ilm ja ajuti sajab vihma. Puhub kagu- ja lõunatuul, mis pöördub hommikuks saartel edelasse. Tuulekiirus on saartel ja rannikul puhanguti 15 m/s. Sooja on 9-15 kraadi. Kolmapäeva päeval on valdavalt pilves ilm ja mitmel pool sajab hoovihma. Puhub edela- ja lõunatuul 4-10, saartel ja rannikul puhanguti 13 m/s. Sooja on 15-19 kraadi.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.