"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Tallinnas süttis taas tühjana seisev maja (0)
02. september 2015
Scanpix

Tallinnas süttis teisipäeval taas tühjana seisev maja, mis on ka varem korduvalt põlenud.

Häirekeskus sai kell 23.35 teate, et Põhja-Tallinnas Vasara tänaval põleb lahtise leegiga kasutuseta hoone. Menetleja hinnangul sai tulekahi alguse kuritahtlikust süütamisest. Päästjad kustutasid tulekahju kella 1.14-ks, vahendas BNS.

Sama hoone põles ka vastu hommikut, kuhu päästjad said väljakutse kell 5.41. Hoone kustutustööd lõpetati siis kell 6.37.

“Kuigi hoone ümber on pandud tara, suletud uksed ning aknad, ei ole see paraku piisav. See on ehe näide sellest, et kasutuseta hooned tuleb kas lammutada või kasutusele võtta,” märkis Põhja päästekeskuse pressiesindaja.

Ta lisas, et kasutuseta hoonete põlengud annavad päästjatele palju tööd ning selle tõttu teised abivajajad ei pruugi õigel ajal abi saada

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.