"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Eesti mees jäi Norras suure alkoholikogusega vahele (0)
05. september 2015
Scanpix

Norra politsei pidas Oslo fjordi ääres Drammeni kesklinnas kinni Eestist pärit sõidukijuhi, kelle autost leiti suures koguses õlut ja kanget alkoholi.

Eestist pärit 50 eluaastale lähenevale mehele lõppes õhtune sõit Drammenis politsei peatumismärguandega. Politsei oli esmalt saanud vihje ebakindla sõidustiiliga auto kohta, kirjutab NRK. Kinnipeetud sõiduki lähemal uurimisel selgus, et selle lastiks on 270 liitrit õlut ja 144 liitrit kanget alkoholi.

Mees jäi küll trahviga nõusse, kuid politsei soovis ta siiski vahi alla võtta, et ta riigist välja saata. Politsei taotleb mehele tingimisi vanglakaristust, mis pöörataks täitmisele siis, kui ta taas Norrasse alkoholi smugeldada üritab, kirjutab NRK.

Pisut enam kui 60 000 elanikuga Drammen jääb Oslost 40 kilomeetrit edelasse.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.