"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Päästeamet korraldab ohutuspäeva (0)
05. september 2015
Scanpix

Päästeameti Ida päästekeskuse eestvedamisel toimub laupäeval Narvas Astri keskuses ohutuspäev, mis pakub arendavaid tegevusi nii lastele kui ka täiskasvanutele.

Ohutusteemalise päeva “Ohutult sügisesse” programm saab olema mitmekesine ja huvitav.

Ohutuspäeval panevad enda infolauad ja temaatilised tegevused püsti peale päästeameti Ida päästekeskuse ka politsei- ja piirivalveameti Ida prefektuur, maanteeamet, häirekeskus ning paljud teised asutused ja organisatsioonid.

“Kõigil meil on midagi inimestele õpetada või meelde tuletada. Kõik koostööpartnerid annavad endast parima, et ohutusalaseid teadmisi lastele ja täiskasvanutele võimalikult näitlikult ja huvitavalt edasi anda,” sõnas Ida päästekeskuse ennetusbüroo juhataja Mikko Virkala.

Ohutuspäev kestab kella 12-16 ja on huvilistele tasuta.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.