"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Põdraga kokku põrganud auto paiskus kraavi (0)
11. september 2015
Scanpix

Põdrale otsasõidu tagajärjel kaotas sõiduk juhitavuse ja paiskus kraavi. Kiirabi viis juhi haiglasse. Neljapäeval sai viies liiklusõnnetuses vigastada kokku kuus inimest.

Kella 10.36 oli õnnetus Tallinnas Mahtra tänava 72 juures, kus kõnniteelt sõiduteele astunud 53-aastane Svetlana sai löögi Ford Focuselt, mida juhtis 29-aastane Olga. Kiirabi viis jalakäija Põhja-Eesti Regionaalhaiglasse.

Kell 16.30 juhtus liiklusõnnetus Tallinnas Linnamäe tee 45 juures, kus 42-aastase Johannese juhitud autobuss MAN Lions City GL põrkas kokku paremalt kõrvalteelt tulnud SAAB 9-3-ga, mida juhtis 26-aastane Aleksandr. Selle tagajärjel kukkusid autobussis viibinud 50-aastane Elena ning 81-aastane Valentina. Kiirabi viis Elena Ida-Tallinna Keskhaiglasse ning Valentina Põhja-Eesti Regionaalhaiglasse. Politsei palub õnnetust näinud inimestel helistada politsei kliendiinfo telefonil 612 3000 või saata e-kiri aadressile pohja.lmt@politsei.ee

Kell 19 juhtus liiklusõnnetus Tallinnas Vilde tee 101A juures, kus 31-aastase Igori juhitud Mercedes-Benz sõitis otsa jalakäijale, kes ületas reguleeritud ülekäigurajal sõiduteed  paremalt vasakule foori keelava punase tulega. Kiirabi viis viga saanud naise Põhja-Eesti Regionaalhaiglasse.

Kell 17.11 oli liiklusõnnetus Tallinnas Risti tänava ja Männiku tee ristmiku juures, kus Citroen Berlingot juhtinud 44-aastase Kristiina ei pannud tähele, et ees olnud sõidukid peatusid ning sõitis tagant otsa ees peatunud sõidukile Citroen C5-le, mida juhtis 35-aastane Alan ja mis omakorda sõitis tagant otsa ees peatunud Citroen Jumpy, mida juhtis 35-aastane Juris. KIirabi viis Kristiina Põhja-Eesti Regionaalhaiglasse.

Kell 23.04 juhtus liiklusõnnetus Saaremaal Lääne- Saare vallas Kuressaare ringtee 7,9 kilomeetril, kus 30-aastase Erkki juhitud Renault Megane põrkas kokku põdraga. Põdrale otsasõidu tagajärjel kaotas sõiduk juhitavuse ja paiskus paremale poole kraavi. Kiirabi viis juhi Kuressaare haiglasse.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.