"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
TASUTA! Nädalavahetusele annab avalöögi retrolegend Mait Maltis! (0)
11. september 2015
Scanpix

Järjekordse töönädala edukat möödumist saab Tallinnas tähistada Kannu kõrtsis retrolegend Mait Maltise, Club Prives TOMM¥ €A$H-i ja klubis Clazz koos Rolf Roosalu ja Lauri Pihlapiga.

Täna kell 22 annab Kannu kõrtsis üritustesarjale Retrolegend avalöögi südametemurdja Mait Maltis! Dj-puldis seekord tõeline eesti ärimees – võrusse baklazaane exportiv DJ Ivar Järvela. Kella 22-ni on kõigile sissepääs tasuta, õrnema soo esindajad pääsevad aga koguni 23ni piletita peole. Kõigi vahel, kes märgivad end üritusel osalejaks loositakse välja ka auhinnad! Lisainfo leiad SIIT.

Samuti kell 22 esitleb klubi Clazz uhkelt uut kooslust Eesti live-lavadel! Ansambel LEGEND koos solistidega Marvi Vallaste, Rolf Roosalu ja Lauri Pihlap on valinud repertuaari välja kõige legendaarsemad hittlood eelmistest kümnenditest! Vahepalade eest hoolitseb DJ Centron! Lisainfo leiad SIIT.

Kell 23:55 toob Club Prive lavale mehe, kes oskab oma häält venitada nii vinguvaks et see on cool – TOMM¥ €A$H LIVE!See Dali vuntsiga Liblikpoiss oma kodupublikule palju tutvustamist ei vaja. “Justkui Molotovi kokteil vanadekodusse,” nii on kirjeldatud Tommy Cashi mõju Eesti muusikaskenele. Saab näha erakordset showd laval, letil, poodiumil, saab tantsida, saab uusi elamusi! Lisainfo leiad SIIT

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.