"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
TASUTA! Eesti Muusika- ja Teatriakadeemia avab 96. hooaja Eduard Tubina loominguga (0)
16. september 2015
Scanpix

Täna jätkub pealinnas uudistamist ja meelelahutust igale maitsele - Eesti Muusika- ja Teatriakadeemia tähistab 96. hooaja algust tasuta avakontserdiga, Disainiööl esilinastub Jaak Kilmi film moedisainer Reet Ausist ja restoranis Clazz esineb akustilise kavaga võluv Helen Adamson. Spordihuvilised on aga oodatud Männi parki kepikõnnitreeningule.

Kell 18 algab ka sel kolmapäeval Mustamäel Männi pargis tasuta kepikõnnitreening. “Kepikõnd pole sport, see on liikumisharrastus,” ütles treener Rene Meimer, kes treenib huvilisi kolmapäeviti kell 18 Männi pargis ja neljapäeviti kell 13 Stroomi rannas. “See liikumisviis sobib igale eale.” Lisainfo leiad SIIT

Kell 19 toimub Eesti Muusika- ja Teatriakadeemia kammersaalis 96. hooaja avakontsert. Kontserdiga tähistatakse Eduard Tubina 110. juubelit ning avakontsert toimub sarja “Jubilate” raames. Sedapuhku astuvad kontserdil üles hinnatud Eesti Muusika- ja Teatriakadeemia õppejõud ja interpreedid: Sigrid Kuulmann-Martin (viiul) & Marko Martin (klaver), Age Juurikas (klaver) ja Mihkel Poll (klaver). Kavas on Tubina looming ning toimuvad ka Eduard Tubina Ühingu väljaannete esitlused. Sissepääs on tasuta! Lisainfo leiad SIIT

16. septembril esilinastub Jaak Kilmi ja Lennart Laberenzi dokumentaalfilm kiirmoest, prügist ja disainerist, kelle eesmärk on rõivatööstust muuta. Film “Moest väljas” jälgib Reet Ausi teekonda Tallinnast läbi Euroopa moelavade ja Lõuna-Ameerika puuvillaväljade otse rõivaste masstootmise epitsentrisse Bangladeshi. Sealsetes lärmakates tehastes paneb Aus proovile oma ideed taaskasutuse võimalustest masstootmises. “Moest väljas” esilinastub 16. septembril Disainiöö raames. Film hakkab jooksma kinodes Artis ja Sõprus alates reedest, 18. septembrist. Lisainfo leiad SIIT

Kell 21 astub restoranis Clazz vaatajate ja kuulajate ette võluv noor lauljatar Helen Adamson. Kauni häälega lauljatar Helen on Clazzi jaoks pannud kokku kava nii eesti kui inglise keelsetest lugudest.Kontsert toimub akustilises võtmes ja on kõikidele Restoran Clazz klientidele tasuta. Lisainfo leiad SIIT

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.