"Tallinn on vinge koht, sest siin katsetatakse paljusid asju."

Jenni Partanen, Tallinna tehnikaülikooli tulevikulinna professor
Sanatooriumi pargi apteegist saab perearstikeskus (0)
21. september 2015
Scanpix

Nõmme saab endale uue invatõstukiga perearstikeskuse ja hambaravi. Tuletõrje ja invanormide tõttu ehitatakse ümber trepp ning maja saab invatõstuki. 

Põllu 63/Sanatooriumi 2 asuva hoone esimesele korrusele on projekteeritud perearstikeskus ja teisele korrusele hambaarsti ruumid. Tuletõrje ja invanormide tõttu ehitatakse ümber trepp ning maja saab invatõstuki. Sissepääs on toodud pool korrust madalamale, sinna tulevad ka invatualett ja panipaik lapsevankritele. Esialgu soovis pargis asuva viie hoone omanik AS Infortar remontida need elumajadeks, lasteaiaks ja seltsimajaks.
Nõmme linnaosa vanema Tiit Teriku sõnul korraldati eelmise aasta alguses nõmmelaste seas küsitlus, millele vastanud inimesed toona korterite rajamist ja maa sihtotstarbe muutmist ei toetanud. “Mul on hea meel, et Infortar oma äriplaani läbi vaadanud ning leidnud partnerid, kellega koos maa sihtotstarbega sobivat teenust pakkuda,” ütles Terik.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.