"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Koos sügisega algab ka Värske Heli festival (0)
23. september 2015
Scanpix

Täna saab sügise ametlikku algust tähistada Eesti Muusika- ja Teatriakadeemias Värske Heli festivali Sügisfestil, vaba mikrofoni õhtul Eesti noori komöödiatähti kuulates või hoopis Rahvaülikoolis hoidiseid meisterdades.

Kell 17.30 algab Tallinna Rahvaülikoolis hoidiste tegemise töötuba. Mõnus on võtta talvel oma valmistatud sügisandidega hoidis, mida on tore jõulude ajal kinkida parimale sõbrale. Juhendaja Eerika Ossaar on olnud mitu aastat kokkajate klubi eestvedaja. Toiduvalmistamine on olnud tema suur hobi ja kirg. Lisainfo leiad SIIT

kell 19 avatakse Eesti Muusika- ja Teatriakadeemias Värske Heli festivali Sügisfest jazzkontserdiga. Kontserdi peategelane on itaalia bassklarnetist ja altsaksofonist Achille Succi. Kontserdi ühes pooles musitseerib Achille Succi koos kitarrist Jaak Sooäärega. Lisainfo leiad SIIT

Kell 20 astivad kohvikus Pööning Comedy Estonia avatud mikrofoni õhtul lavale noored Eesti koomikud. Üritus on tasuta! Lisainfo leiad SIIT

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.