"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Pilv: Kofkini ja Savisaare suhtlusele on omistatud väärat tähendust (0)
23. september 2015
Scanpix

Tallinna meeri Edgar Savisaare korruptsioonikaasuse raames teisipäeval kahtlustuse saanud suurettevõtja Alexander Kofkini kaitsja Aivar Pilve sõnul on tema kaitsealuse sõnul omistatud tema ja Savisaare suhtlusele väärat tähendust.

“Saan tugineda kaitsealuse selgitustele, mille järgi on tema seostele ja sõprusele Edgar Savisaarega omistatud ebaõiget tähendust. Kofkin on kinnitanud, et teda pole kunagi äritegevusega seonduvalt Tallinna linna poolt koheldud soodsamalt võrreldes teistega, ta pole saanud soodustusi, paremat kohtlemist ega soodsamaid tingimusi,” ütles Pilv, vahendas BNS.

Tema sõnul kinnitab Kofkin, et ta pole kunagi osutanud vastuteenet varalise soodustuse või rahalise makse näol Savisaarele või Keskerakonnale. “Teatud kontakte, suhtlust, faktilisi asjaolusid, mis on seotud Kofkini ja Savisaarega, käsitletakse täiesti ebaõiges valguses,” ütles Pilv.

Tema sõnul oli teisipäev äärmiselt kurnav ja töömahukas, kuna menetlustoimingud Kofkiniga kestsid kella 11.30-st kuni 2.15-ni öösel. Pilv lisas, et Kofkinile on pandud kohustus informeerida menetlejat oma liikumistest, näiteks Eestist lahkumisest.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.