"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Roolijoodiku juhitud auto sõitis teelt välja ja paiskus katusele (0)
23. september 2015
Scanpix

Liiklusõnnetustes sai viga seitse inimest. Sõiduauto Toyota Corolla roolis olnud 36-aastane Ain kaotas kella 15.25 ajal vihmamärjal teel kontrolli auto üle. Ain oli alkoholijoobes ning tema turvavöö oli lahti. 

Tallinnas Laikmaa tänaval jooksis 69-aastane Hannu teisipäeval kella 9.59 ajal autobussi eest läbi ja seejärel vastu bussi paremat külge, teatas BNS-ile siseministeerium. Autobussi MAN Lion City roolis oli 57-aastane Valeri. Kiirabi viis vigastada saanud jalakäija Ida-Tallinna keskhaiglasse, vahendas BNS.

Tallinnas Pärnu maantee ja Alevi tänava ristmikul pööras kella 11.42 ajal vasakpööret sooritanud tundmatu sõiduauto ette trammile CAF. Trammijuht, 39-aastane Jelena pidurdas järsult. Õnnetuses sai viga trammis kukkunud reisija, 78-aastane Asta. Kiirabi viis naise Põhja-Eesti regionaalhaiglasse.

44-aastane Nelli, kes oli sõiduauto BMW X3 roolis, sõitis 13 ajal Tallinnas Paldiski maantee 227 juures otsa tema ees liikunud sõiduautole Opel Omega. Opelit juhtis 53-aastane Maria. Õnnetuses sai viga Opeli juht, kiirabi viis Maria Põhja-Eesti regionaalhaiglasse.

Pärnus Riia maantee ja Suur Sepa tänava ristmikul pidi linnaliinibussi SOR roolis olnud 59-aastane Nikolai kella 14.07 ajal järsult pidurdama, kuna foori keelava tulega astus teele 14-15 aastane tüdruk. Märgates pidurdavat bussi jooksis tüdruk ära. Õnnetuses said viga bussis kukkunud 78-aastane Aleksandra ja 55-aastane Tiina. Kiirabi viis naised Pärnu haiglasse kontrolli.

Tallinnas ületas 12-aastane poiss kella 15.11 ajal Pärnu maantee 15 juures reguleerimata jalakäijate ülekäiguraja juures sõiduteed. Poiss ja sai löögi sõiduautolt Lexus RX450H, mida juhtis 34-aastane Siim. Kiirabi viis poisi Tallinna lastehaiglasse.

Tartumaal Tähtvere vallas Vorbuse- Kardla tee 3,8. kilomeetril kaotas sõiduauto Toyota Corolla roolis olnud 36-aastane Ain kella 15.25 ajal vihmamärjal teel kontrolli auto üle. Ain oli alkoholijoobes ning tema turvavöö oli lahti. Auto sõitis teelt välja magistraalkraavi ja paiskus katusele. Kiirabi viis õnnetuses viga saanud juhi Tartu Ülikooli kliinikumi.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.