"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Vabaühendus viib jõuludeks haiglas olevatele lastele 400 jõulukinki (0)
24. september 2015
Scanpix

MTÜ Naerata Ometi kavatseb viia jõulude ajal haiglas viibivatele lastele kuni 400 kingitust.

“Sarnaselt varasematele aastatele plaanime külastada haiglate lasteosakondi üle Eesti kõikides maakondades ning kokku viime kingitused 300-400 lapsele,” teatas Kuno Kompus vabaühendusest Naerata Ometi pressiteate vahendusel.

Ühendus on juba kuus viimast aastat korraldanud sarnase aktsiooni, mille käigus koostöös partnerite ja toetajatega viiakse lastele haiglasse jõulukingitusi. “Lisaks kingitustele plaanime kaasata ka esinejaid ja artiste, kes laste päeva veel meeldejäävamaks muudavad,” märkis Kompus.

Kingituste jagamine haiglates toimub vahemikus 19.-22.detsember, projekti eelarveks prognoositakse umbes 5000 eurot.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.