"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
LOONE OTS: MMS-i juhtum on teistest tõsisem (0)
28. september 2015
Scanpix

"Arvan, et kaasaminejate protsent MMS-i ja ka teiste alternatiivide puhul pole nii suur, et see saaks eesti rahva tervisele ohtlikuks," ütles Lastekaitse liidu president Loone Ots.

Ots usub endasõnul, et enamikul eestlastel on kaine mõistus peas ning lisab, et 3200 inimest mingis grupis ei ole siiski väga palju. Otsa sõnul pole kaasaminejate protsent MMS-i ja ka teiste alternatiivide puhul nii suur, et see saaks eesti rahva tervisele ohtlikuks.

“Küll aga näitab see juhtum, et professionaalne arstiabi on liiga raskesti kättesaadav,” nentis Ots, “See ajab meeleheitele ja enne kui arstile jõutakse, loodetakse sõbrannade toel mingitele alternatiivsetele asjadele, et äkki aitab.” Praegune juhtum on Otsa sõnul siiski tõsisem kui mitmed eelmised, sest MMS ja kloor on mürgised.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.