"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Laupäeval peetakse Stroomi rannas Põhja-Tallinna sügislaata (0)
30. september 2015
Scanpix

Erilist rõhku on korraldajad seekord pannud kodumaistele puu- ja köögiviljale, nendega kauplejad on eriti oodatud. Sügislaadal on ka terve päeva kestev kultuuriprogramm, kus esinevad Kopli Noortemaja ja Mustamäe Laste Loomingu Maja kollektiivid. 

Nagu nimigi ütleb, siis keskne koht on laadal, kust võimalik osta igat sorti kaupu, alustades muidugi toidupoolisest. Erilist rõhku on korraldajad seekord pannud kodumaistele puu- ja köögiviljale, nendega kauplejad on eriti oodatud.

Kell 12.15 avab sügislaada Põhja-Tallinna vanem Karin Tammemägi.
Sügislaadal on ka terve päeva kestev kultuuriprogramm, kus esinevad Kopli Noortemaja ja Mustamäe Laste Loomingu Maja kollektiivid. Lavale tulevad veel tantsuansambel Kullaketrajad, Kristina Õunapuu, Kalamaja segakoor, Erich Krieger, ansambel Laine ja paljud teised! Esinemised laval algavad kell 12.20 ja lõpevad orienteeruvalt kell 7 õhtul.Lastele pakub tegevust Põhja-Tallinna Noortekeskuse lasteala, samuti saab osaleda tasuta laadaloosis.

Tänavusel sügislaadal on võimalik maitsta ka Põhja-Tallinna vanema Karin Tammemägi mahedalt valmistatud moosi. Karin Tammemägi sõnul on tervislikul toidul väga tähtis osa inimese elus ning just seetõttu propageeribki ta oma valmistatud toitu looduslikest toiduainetest. “Oma moositeoga tahangi näidata kui lihtne on käepärastest vahenditest teha midagi toitvat, maitsvat ja tervislikku,” sõnas Tammemägi.

Midagi on laadal ka teisiti kui eelmistel aastatel. Tänavu tuuakse loomad linna. “Loomad linna” tähendab, et seekordsele laadale on oodata üsna eriskummalisi tegelasi. Nimelt avab Põhja-Tallinna valitsus laadapäevaks täitsa omaenda loomaaia. Külalistel on võimalik näha 30-40  erinevat lindu ja looma (ponid, vasikas, jänesed, kodukitsed, kameroni kitsed, kääbuskitsed, kihnu lambad talledega, kuked, kanad, haned, pardid, kalkunid). Lisaks on võimalik endast fotoseina taustal ka pilti teha. Sissepääs laadale on loomulikult tasuta!

Lava programm:
12.15  tervitab linnaosa vanem
12.20 Algab lava programm. Esinevad Kopli Noortemaja kollektiivid: Forte mudilaste rühmad, estraaditantsustuudio EXTEMP tantsuringide lapsed ning estraadilaulustuudio KNM laululapsed.
Mustamäe Laste Loomingu Maja kollektiivid    
13.30   Linnaosa vanema moosi degusteerimine.
Kullaketrajad
Kalamaja segakoor
Kristina Õunapuu
JK Club vaba aja Keskus Sügise Vikerkaar 
Tantsugrupid Studio372 ja Natalimod
DanceAct
Erich Krieger
17.30 Laadaloos!
18 – 19 Ansambel Laine

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.