"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
KAIRE AADAMSOO: Peaksin olema aru kaotanud, kui nõustuksin! (2)
05. oktoober 2015
Scanpix

"Ma arvan, et Rõtov tegi nalja! Igal juhul ei ole see hea mõte," ütles PERH-i psühhiaatriakliiniku juhataja Kaire Aadamsoo.

“Nii inimese kui ka psühhiaatrina arvan, et töötajad peaksid ikka mõistliku aja puhata saama,” ütles Aadamsoo.  Aadamsoo ei oska endasõnul selle sammu majanduslikke tagajärgi arvutada, aga arvab siiski, et kasu see ei too.

“Isiklikult ei oleks ma niisuguste töötingimustega mitte iialgi nõus,” ütles Aadamsoo, “peaksin olema aru kaotanud, kui sellisele lepingule alla kirjutaks.” Aadamsoo oleks pigem nõus palga vähendamise kui puhkuse lühendamisega.

Kommentaarid (2)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.

Seal,kus suitsu,seal ka tuld
6. okt. 2015 14:36
Neid "naljategijaid"on terve Toompea täis.Täna nali,homme seadus.
Liputaja
5. okt. 2015 19:20
Aru ei tohi kaotada, siis tuleb minna turgutama enda juhitavasse asutusse