"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
TÄNA! Tallinna Keskraamatukogu "ärkab ellu" (0)
05. oktoober 2015
Scanpix

Teisipäeval, 6. oktoobril kell 17.00 toimub Tallinna Keskraamatukogu (Estonia pst 8) trepigaleriis üritustesarja "Elav raamatukogu" teine üritus "Mängu keskkond".

“Elav raamatukogu” toimib samadel alustel nagu tavaline raamatukogu, kuid laenutatavateks raamatuteks on inimesed ehk “rääkivad raamatud”. Iga raamatuga on võimalik tutvuda kuni 20 minutit. Teisel üritusel pealkirjaga “Mängu keskkond” on lugejatel võimalik kohtuda silmast-silma inimestega, kes tutvustavad erinevate mängude tausta, olustikke ja miljööd.

Teisipäeval, 6. oktoobti üritusel “Mängu keskkond” on “rääkivateks raamatuteks” Katrin Loodus (Tech Sisters-i üks loojatest), Evelin Rootsi (komöödiatrupi Ruutu 10 liige), Veronika Rogalevitš (haridustehnoloog), Heie Treier (kunstiajaloo dotsent), Getter – Agnes Aareleid (tegeleb rollimänguga LARP) ja Liina Velner (logopeed).

Tallinna Keskraamatukogus  toimub veel samas sarjas üks üritus: 10. novembril toimub  “Mängu mäng”.

Üritustesari on seotud Goethe Instituudi projektiga “Spieltrieb! Tallinn 2015” ja Eesti Arhitektuurimuuseumis toimuva näituseprojektiga “No Pain No Game” ning Tallinna Kultuurikatla mängude temaatikat tutvustava publikuprogrammiga.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.