"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Mis ühendab pangajuht Priit Põldojat, vandeadvokaat Jüri Sirelit ja Marko Kaljuveeri? (0)
07. oktoober 2015
Ajakiri Golf

Õige vastus on – golf! Postkastidesse ja müügikohtadesse on jõudnud ajakirja Golf kolmas, tänavune sügisnumber. Uus number annab edasi lugusid, mis puudutavad nii või teisiti igatühte. 

Näiteks on pangajuht Priit Põldoja leidnud golfi kaudu toreda väljundi isa-poja suhtele. Vandeadvokaat Jüri Sirel algatas erilise võistluse, millest tehtud pildid ei luba kaheldagi, et neil poseerivad golfarid naudivad oma lemmikala. Lisaks avab Eesti Golfi Liidu president Marko Kaljuveer oma varalahkunud pojast jutustades haavaarmides südame.

Elustiiliajakirja sügisnumbris räägitakse palju golfist kui mängust ning selle kaudu ka mitmetest toredatest inimestest ja ettevõtetest, kohtadest, kuhu lemmikala on golfareid viinud, võistlustest ja saavutustest, aga juttu on ka tervislikust toitumisest, ilunippidest, saatuslikest sündmustest eluteel ja paljust muust. 

Täpsemini — ajakirja kaante vahele mahub kogu meid ümbritsev elu selle mitmekesisuses, vaadatatuna läbi golfiprisma.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.