"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Urban Kirbuturg toob kohale moerahva ja stiilset kaupa (0)
07. oktoober 2015
JJ-Street Company

J-Street Baltic Session 2015 kolmandal päeval kell 16-20 toimub Telliskivi Loomelinnaku Punases ja Rohelises Saalis teistkordselt meeleolukas moe- ja stiilisündmus, sügise suurim ostupidu ehk Urban Kirbuturg. Kirbukal ootab huvilisi ees enam kui sada müügikohta tuntud persoonidest kauplejatega, kes üldjuhul tulevad ostumüügirallile kaupa pakkuma koos sõbrannaga. 

Üks ürituse korraldajatest Kätriin Kübar ütles, et kirbuturult saab hea hinnaga korralikku kaupa, lisaks vähendab see ületarbimist, sest pole mõtet uut osta kui on saadaval odavamat ja igati kõlbulikku kraami. “Naised ostavad mõnikord imelikel ajenditel riideid, mis on seisma jäänud ja nüüd tehakse kapis ruumi,” selgitas ta. Mullu käis Urban kirbuturul üle tuhande inimese, tänavu oodatakse huvilisi umbes kaks ja pool tuhat.

Müüma on tulemas paljud staarid ja blogijad, keda on põnev ka niisama silmast silma kohata. Buduaari ajakirja endine moetoimetaja ja disainer Kristi Ojasaar tunneb ilu- ja stilistikamaailma nagu oma viit sõrme ning temaga on kaasas endine Nexuse laulja Helen Randmets.

Samuti on kohal Iti-Pätrik Järve, kes on praegu üks Eesti kõige populaarsemaid blogijad. Ülipopulaarne blogija Anna Elisabeth Kaljuvee on blogimisega tegelenud juba ligi 10 aastat ning ilu- ja moeasjades võib tema blogist nii mõndagi huvitavat kõrva taha panna! 

Vägagi menukas blogija Marili Kõiv tegeleb nii moe, sisustuse kui ka esoteerikaga. Juba teist aastat on kohal ka blogimaailmas tuntud nägu Mari-Liis Suvi ning kirbukale tuleb kohale eestlaste poolt väga armastatud muusik, kirjanik ja üleüldse tuntud nägu Lea Dali Lion.

Tuntumatest moeblogijatest on lubanud tulla ka  Merlin Kase, Sandra Pikk, ajakirjanik ja ilublogi omanik Stella K. Wadowsky, cool moeblogija Teele Mustallikas, kindlasti paljude inimeste lemmikblogija Iti-Patrik Järve, moeblogi pidaja Triinu Ollema ja müüma tuleb ka Anne & Stiili endine moetoimetaja, stilist, blogija ja H&M Showroom’i manager Britta Talving.

Tuntud nimedest võib kirbukal kohata ka Eesti armastatud näitlejat ja lauljatari Marylin Jurmani, noor moehuvilist ja Roosad Käärid 2014 võidukollektsiooni autorit Anette Soovälit, Emilia Elizabeth Chochiat, Eesti muusikamaastikul tuntud tegijaid HVNS X ja Gerttu Kaunismaad ning tuntud raadiohäält ja telenägu Liina Randperet.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.