"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
FOTOD! Savisaar Keskerakonna sünnipäeval: paljude Eesti inimeste jaoks oleme ainus lootus (3)
12. oktoober 2015
Dmitri Povilaitis

Eesti Keskerakond tähistas täna 24. sünnipäeva Harjumäel Kõlakoja kohvikus. "24 on nooruslik iga!" sõnas erakonna esimees Edgar Savisaar.

“Paljude Eesti inimeste jaoks oleme ainus lootus,” nentis Savisaar ja lubas, et Keskerakond seisab inimeste eest nii Tallinnas, Võrus, Põlvas, Narvas ja mujal. “Hoiame pöialt, et me seisaksime inimeste eest. Et keegi Eestis ei peaks tundma, et Keskerakond tema eest ei seisa.”

Meeleolu lüid Heidy Tamme ja Eduard Toman tuntud headuses.

 

Vaata galeriid (19)
Kommentaarid (3)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.

blah-blah
13. okt. 2015 11:54
Paljude inimeste jaoks olete Eesti elu suurim pidur, poliitikamaastiku solkija, Reformierakonna võimu garantii!
Synnipäev
12. okt. 2015 21:29
Signe viibis vist ka Keskerakonna sünnipäevapeol ja liialdas pisut vahuveiniga.....
Signe
12. okt. 2015 20:21
Kas me oleksime võinud arvata, kui meie saime vabaduse, et elu üha viletsamaks läheb. See on vaid viimase aja valitsuse süü. Nii viletsat valitsust pole vist üheski Euroopa riigis, kui meil. Üks vale otsus järgneb teisele. Peaaegu ükski minister ei sobi oma kohale peaministrist rääkimata. Keskerakond on ainuke erakond, kes suudaks meie inimeste elu paremaks muuta. Kui oleks Keskerakond võimul poleks me elatustaseme poolest üks viimastest.