"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Portaal: 39 protsenti tööandjatest plaanib töötajaid juurde palgata (0)
14. oktoober 2015
Scanpix

CV-Online'i iga-aastasest Eesti tööturu-uuringust selgus, et 39 protsenti tööandjatest planeerib järgneval kuuel kuul töötajaid värvata, aasta tagasi oli see näitaja samal tasemel.

“Valdavalt valitseb tööandjate seas optimistlik suhtumine tulevikuarengutesse – seda ilmestab 60 protsendi tööandjate kavatsus palgata uusi töötajaid tulenevalt mahtude või organisatsiooni kasvamisest,” kommenteeris CV-Online’i turundusjuht Heikko Gross pressiteates, vahendas BNS.

Teiste peamiste värbamise põhjusena tõi 37 protsenti vastanutest välja eelmise töötaja lahkumise ja 19 protsenti organisatsiooni restruktureerimise.

Planeeritavad värbamismahud on jäänud eelmise aastaga võrreldes praktiliselt samale tasemele. Ligi pooled tööandjatest kavatsevad värvata 1-2 töötajat, kuid suuremad, üle 200 töötajaga ettevõtted, planeerivad kõige sagedamini palgata 10-30 töötajat või üle 30 töötaja.

CV-Online’i Eesti tööturu-uuringule vastas üle 1700 erinevas suuruses ettevõtte esindaja üle Eesti.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.