“Elus ja maadluses ei tule midagi lihtsalt, tööd peab tegema.”

Epp Mäe, maadleja
FOTOD: Kas ka sina olid Hundisilmal? Savisaare kodu külastas täna ligi 5000 inimest (4)
18. oktoober 2015
Albert Truuväärt

Avatud uste päev Hundisilma talus meelitas kohale pea 5000 inimest. Vaatamata sellele, et Edgar Savisaare kodu kõrval on korraliku suurusega parkimisala, pidi suur osa külalistest jätma oma auto tee äärde ning mõnelgi tuli suisa paar kilomeetrit jala Hundisilmale kõndida. 

Vaata galeriid (39)

Koha peal pakuti sooja suppi ja meelelahutust. Kuid kõige suurem atraktsioon oli härra Edgar Savisaar ise. Need, kes soovisid Savisaarele isiklikult oma head soovid edasi anda, pidid ootama mitmesaja meetri pikkuses järjekorras, mis ei lühenenud mitme tunni vältel.

Avatud uste päeva lõpuks õnnistas Tallinna Jaani kiriku koguduseõpetaja Jaan Tammsalu Hundisilma talu ning soovis Hundisilmale hoitud ja turvalist tulevikku.

Kommentaarid (4)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.

lugeja
20. okt. 2015 22:25
http://www.ohtuleht.ee/699645/simson-krimm-ja-leping-uhtse-venemaaga-ei-ole-keskerakonna-valijatele-tahtsaimad-kusimused
Jane
19. okt. 2015 08:57
Mina olin oma mõtetega Hundisilmal ja rõõmustasin, et meil on nii palju häid inimesi, kes läksid toetama ja head aurat viima sinna, kus toimus hiljuti ebainimlik rüüstamine ja parima inimese kodu rüvetamine. Kujutan ette, kuidas inimene ratastoolis, kes on meie rahvale ja riigile nii paju head teinud, vaatas seda mõrvakatset pealt, olles ise paranemas raskest haigusest. Pastor pühitses toredate sõnadega seda kodu. Oleksin väga tahtnud seal olla, aga ei saanud.
Paavel
19. okt. 2015 09:23
Hea iroonia esmaspäevahommikuks
Nonono
18. okt. 2015 20:01
Jumal tänatud mitte