"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Enamik Leedu firmasid kavatseb järgmisel aastal palka tõsta (0)
22. oktoober 2015
Scanpix

Enamik Leedu firmasid kavatseb järgmisel aastal töötajate palka tõsta, selgub konsusltatsioonifirma Hay Group küsitlusest.

75 protsenti firmadest on kindlad, et nad saavad palka tõsta, ülejäänud 25 protsenti selles nii kindlad ei ole, ütles Hay Groupi Balti riikide peadirektor Eligijus Kajieta pressikonverentsil. Palku tõstetakse umbes 2-3 protsenti. Kuna ainult pooled firmad on valmis tippjuhtide palka tõstma, siis mediaanpalga tõus on kokku null.

Sel aastal tõstis palka 87 protsenti firmadest, palk tõusis keskmiselt 3,7 protsenti.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.