"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Keskerakonna Naiskogu toetab esimehena mõlemat kandidaati (0)
22. oktoober 2015
Albert Truuväärt

Keskerakonna Naiskogu juhatus otsustas kolmapäeval esitada erakonna esimehe kandidaatideks nii Edgar Savisaare kui ka Kadri Simsoni, teatas Keskerakonna pressisekretär Taavi Pukk.

Juhatuse liikmekandidaatideks esitati riigikogu liikmed Marika Tuus-Laul, Siret Kotka, Mailis Reps, Kersti Sarapuu, Priit Toobal, Märt Sults ja Jüri Ratas; Euroopa Parlamendi liige Yana Toom; ettevõtja Marina Riisalu; Tallinna abilinnapea Arvo Sarapuu; Keskerakonna Viljandimaa piirkonna esimees Helmut Hallemaa ja Riigikogu Keskerakonna fraktsiooni nõunik Jaak Aab, vahendas BNS.

Aukohtu esimehe kandidaadiks esitati Tallinna abilinnapea ja praegune aukohtu juht Kalle Klandorf.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.