"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Eesti Expo paviljoni on külastanud kolm miljonit inimest (0)
23. oktoober 2015
YouTube

Maailmanäituse Expo Milano Eesti paviljoni on juba külastanud kolm miljonit inimest, varem pole Eesti paviljon ühelgi maailmanäitusel sellise külastajatenumbrini küündinud.

“Kui võrrelda seda numbrit Eesti rahvastiku arvuga, siis on Milanos meie paviljonis käinud juba kahe Eesti jagu inimesi. Kahtlemata on see suur number, mille uhke olla. Samas jälle loodame, et järele jäänud pooleteise nädala jooksul leiab meie paviljoni tee veel suur hulk külastajaid,” ütles Expo Eesti esinduse juht Andres Kase, vahendas BNS.

Kase sõnul on nimelt viimase kuu jooksul on maailmanäituse külastajate arv järjest tõusnud, edastas BNS-ile Ettevõtluse Arendamise Sihtasutuse pressiesindaja. „Paviljonides on tundide pikkused ootejärjekorrad ning inimesed kasutavad viimast võimalust, et maailmanäitusest osa saada,“ lisas Kase.

Poole aasta jooksul on Eesti paviljonis toimunud mitmeid kõrgetasemelisi kohtumisi ja üritusi, millest viimane oli peaminister Taavi Rõivase visiit ja samal ajal aset leidnud IT-konverents. Eesti paviljonis on esindatud 40 Eesti ettevõtte ja organisatsiooni väljapanek.

Maailmanäitus on Itaalias Milanos avatud kuni 31. oktoobrini.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.