"Olen aeg-ajalt kuulnud, et kolleegid mujal maailmas imestavad, kuidas meil on õnnestunud siin luua nii elav ja kõrgel tasemel muusikaelu."

Tõnu Kaljuste, dirigent
TÄNA! Selgub Noortebänd 2015 tiitli omanik (0)
24. oktoober 2015
Scanpix

Laupäeval toimub Kultuurikatlas suur Noortebänd 2015 finaalkontsert-gala, kus selgub juba 15. Noortebändi tiitli omanik. Võistlustulle astuvad Ol’ Mill ja Lights on the Ceiling Viljandimaalt, Voice of Voices Pärnumaalt, Abandoned Elysium Harjumaalt ja Von Dorpat Tartumaalt.

Lisaks finalistidele astuvad üles Noortebänd 2014 finalist Tuli, Noortebänd 2014 võitja Innersound ning Noortebändi veteranidest kokku pandud koosseis Vanabänd, kes teeb Noortebänd 2015 finaalis ainsa avaliku etteaste.

Vanabändi koosseisu kuuluvad: Laura Prits (Ziggy Wild), Marie Vaigla (Frankie Animal), Elina Hokkanen (Innersound), Madis Lett (Slippery Slope), Jonas Kaarnamets (Frankie Animal), Hyrr Innokent Vainola (Ouu), Henri-Hannes Sell (Ziggy Wild) ja Villem Sarapuu (The Boondocks). Õhtut juhib Silver Laas.

Uksed avatakse kell 19. Piletid müügil Piletilevis ja kohapeal hinnaga 8€.

Noortebänd on olnud 15 aastat pea 300 bändile ja 1500 muusikule hüppelauaks ning aidanud kaasa Eesti muusika arengule.

Noortebänd 2015 tegevusele aitavad kaasa: Elu24, R2, ETV2, Rada7, Müürileht, Kultuuriministeerium, Hasartmängimaksu Nõukogu, Eesti Kultuurkapital, Tallinna Spordi- ja Noorsooamet, Vitamin Well, 311.ee, Proaudio, RGB, CuuClub, Hotell Tartu, Ööloom, Wooden Lifestyle, Kõue Mõis, Tallinn Music Week, Jazzkaar, JuuJääb, Melomaan ja Viru Keskus.

Et tegevusi ja peomeeleolu oleks terve nädal, oleme juubeliaasta puhul ühendanud jõud Tallinna Spordi- ja Noorsooametiga.

Vaata lähemalt siit

Noortebänd 2015 finaalkontsert-gala Facebookis

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.