"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Auto sõitis peateel liikunud mootorratale ette (0)
30. oktoober 2015
Scanpix

Kiirabi viis mootorratturi Viljandi haiglasse kontrolli. Neljapäeval toimus kaks raskemat liiklusõnnetust, mõlemas sai vigastada üks inimene.

Esimene õnnetus juhtus kella 7.50 ajal Viljandis Maramaa puiestee Lossi tänava ja Uus tänava ristmikul, kus 27-aastane Rein sõitis Volkswagen Passatiga ette peateel liikunud Yamaha mootorrattale, mida juhtis 16-aastane noormees, teatas siseministeerium BNS-ile. Kiirabi viis mootorratturi Viljandi haiglasse kontrolli.

Teine õnnetus juhtus kella 9.19 ajal Tartus Turu tänaval, kus linnaliinibussi MAZ juhtinud 64-aastase Valter pidurdas järsult, mille tagajärjel kukkus bussis 73-aastane Anne. Kiirabi viis reisija Tartu Ülikooli Kliinikumi.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.