"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Juhan Parts on napsamas kõrget eurokohta (2)
02. november 2015
Scanpix

Oodates sotsiaaldemokraatide hinnangut, on tegelikult Reformierakond ning Isamaa ja Res Publica Liit kokku leppinud, et uueks Eesti esindajaks Euroopa Kontrollikojas saab endine peaminister Juhan Parts (IRL).

Juba kevadistel võimukõnelustel oli jagamisel mitu kõrget ametikohta – lisaks ministripositsioonidele oli juttu võimalikust uuest presidendist, aga ka Euroopa Kontrollikoja Eesti esindajast. Sellele kohale on juba üsna ammu silma peale pannud IRL juhtpoliitik Juhan Parts. Kunagise riigikontrolöri, endise peaministri ja majandusministrina on ta sellele kohale rohkem kui sobiv. Samuti on aga kõrgest eurotööst olnud huvitatud praegune haridusminister Jürgen Ligi (Reformierakond), kirjutab Postimees.

Postimehe andmetel on Reformierakond ja IRL jõudnud Partsi suhtes üksmeelele. “99 protsenti Partsi kasuks,” tõdetakse Reformierakonnast. “Valitsus peab novembrikuu jooksul otsuse langetama ja see peab olema konsensuslik. Hetkel veel sotsiaaldemokraatide seisukohta pole.”

Kommentaarid (2)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.

.......................................
23. nov. 2015 13:09
Ainult Eesti Vabariigis on see võimalik,et erakond kellel on vaevalt toetust 7 protsenti,saab oma inimese saata Brüsselisse. Olen reformarites pettunud.Parts ju keeras Lihulas kõik tuksi.Anname kõrgendust,kes majandusministrina on Eesti elu alla viinud.Pole sõnu.
seebikas
2. nov. 2015 11:34
kas tuha JUHAN&LIHULA lihunik tubli pakkus pool AASTAT 10 MUNA 6 hinnaga????