"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Suur-Sõjamäel läheb liiklemine kitsamaks (0)
02. november 2015
Scanpix

Tallinna Transpordiameti liikluskorralduse osakond teatab, et alates homsest,  3. novembrist kuni 24. novembrini toimub Suur-Sõjamäe tänaval tänavavalgustuse rekonstrueerimine ja liiklusele on tööde teostamise ajal avatud mõlemas suunas ainult üks sõidurada.

Tänavavalgustuse rekonstrueerimine toimub seoses Suur-Sõjamäe jalakäijate viadukti lammutusega. Autojuhtidel ja jalakäijatel palutakse jälgita liikluskorraldusvahendite nõudeid. 

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.