"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Kirsti Timmer müügiagentidest: Täiesti õudne, enne trügisid sulle koju, nüüd ei saa poes ka nendeta hakkama (0)
04. november 2015
Scanpix

Kirsti Timmer jagab kolumnis oma ebameeldivaid kogemusi müügiagentidega, kes varitsevad meid igas kaubanduskeskuses ja igas toidupoes.

Timmer räägib oma viimasest kogemusest Rimi toidupoes: “Viimase piisa mu karikasse lisas Rimi. Seal on nüüd otse poodi viivate turvaväravate juurde paigutatud Luxi tolmuimejate ärikad. Täiesti õudne, enne trügisid sulle koju, nüüd ei saa poes ka nendeta hakkama. Viie minuti jooksul tülitasid nad mind kahel korral — sisenedes ja väljudes. Halloooo, ma lähen poodi süüa ostma, mitte maailma kallimat tolmuimejat hankima.”

Timmer pole rahul ka pensionifondi pakkujatega, kes poodi tormates tülitama tulevad. “Ja kui lapsel saab tindipliiats tühjaks, jooksen kiiruga uue järele, ma ei taha samal ajal pensionifondi valida, ausõna,” vahendab Delfi Timmeri Naistelehes ilmunud kolumnit.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.