"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Tarbijakaitseamet avas Estonian Airi tõttu ajutiselt lisatelefoninumbrid (0)
10. november 2015
Scanpix

Seoses Estonian Airi äritegevuse lõpetamisega keskendub tarbijakaitseameti tavapärane nõustamistelefon 620 1707 lennufirmaga seotud küsimustele. 

Muudes küsimustes palub amet helistada numbritel 620 1730 ja 620 1912. 

Tarbijakaitseameti nõustamistelefonid on avatud tööpäeviti kella 9-16.

Muudatustest teavitatakse helistajat ka senisele nõustamistelefonile seatud automaatteates – kõik, kel on küsimusi muudel teemadel, peaksid helistama ajutiselt avatud telefonidel ning Estonian Airiga seonduvate küsimuste korral tuleb jääda liinile.

Estonian Air lennule pileti ostnud reisijatel palutakse järgida veebilehel www.estonian-air.ee antud juhiseid, kuidas olemasolevate lennupiletitega edasi tegutseda. Kui tekib tarbijakaitselisi küsimusi, siis kõik Estonian Airiga seonduvad kirjalikud küsimused palub amet saata aadressile ea@tarbijakaitseamet.ee

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.