"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Männi park saab kõrge kuuse (0)
18. november 2015
Scanpix

Homme, 19. novembril istutatakse Mustamäele Männi parki kõlakoja lähedale seitsme meetri kõrgune jõulukuusk, mida edaspidi hakatakse jõuludeks ja aastavahetusteks ehtima.

Kuusk tuuakse Mustamäele Jõgevamaalt Palamuse vallast, Karukäpa puukoolist. Istutustööd ja kuusele kaheaastase hoolduse, sh kasvuperioodil kastmise, korraldab AS Mustamäe Haljastus.

Mustamäe linnaosa vanem Helle Kalda: “Kaks aastat tagasi oktoobris istutasime Männi parki Mõtliku mehe kuju lähedale esimese kuuse, nüüd istutame elusa jõulupuu lava ligidusse. Eelmisel aastal, kui avasime Männi pargis Jõuluküla, tundsime just seal jõuluehteis kuusest puudust. Männi park on meie linnaosa esinduspark, kus toimub ka talvisel ajal mitmeid üritusi ning mõttetu oli raiuda igal aastal jõulude ajal maha järjekordne puu. Loodame, et ka uuele Jõgevamaalt toodud kuusele meeldib meie Männi park samuti nagu mustamäelastele ning ta kasvab seal kõrgeks, kauniks ja elab kaua!”

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.