"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Tallinn tunnustab kauaaegseid linnateenistujaid (0)
30. november 2015
Scanpix

Järgmisel nädalal on raekotta pidulikule vastuvõtule oodatud tänavu tööjuubelit tähistavad kauaaegsed linnateenistujad. Traditsiooniliselt iga-aastasel pidulikul üritusel antakse kauaaegsetele linnateenistujatele üle rinnamärgid ja tänukirjad.

Tänavu saab tööjuubelit tähistava rinnamärgi ja tänukirja 164 linnateenistujat, kusjuures ühel neist täitub 45 aastat ja kahel 40 aastat linna teenistuses.

Viis teenistujat on töötanud linna ametiasutustes 35 aastat, neli teenistuja 30 aastat ja 15 teenistuja 25 aastat, 34 töötajal täitus tänavu 20 aastat, 39 teenistuja 15 aastat ja 64 teenistuja 10 aastat linna teenistuses.

Rinnamärgid annab 9. Detsembril raekojas tööjuubilaridele üle abilinnapea linnapea ülesannetes Taavi Aas.

Tallinna Linnavalitsusel on alates 1975. aastast tavaks igal aastal meeles pidada oma kauaaegseid teenistujaid, kellel täitub jooksval aastal 10, 15, 20, 25, 30 jne. aastat töötamist linna ametiasutustes. Kauaaegse teenistuja staaži hulka loetakse töötamist linna ametiasutustes (linnavolikogu kantselei, linnakantselei, linnavalitsuse ametid ja linnaosade valitsused).

Märgi autor on kunstnik Paul Luhtein. Märgid on valmistanud ARS-i juveelifirma O/Ü Kuldgraal. Märgid “TALLINN X” on vasest, “TALLINN XV” melhiorist ja “TALLINN XX” messingist. Alates märgist “TALLINN XXV”­ on märgid hõbedast. Hea tava kohaselt on märkide ja tänukirjade saamisega kaasnenud ka kauaaegsete teenistujate premeerimine. 

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.