"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Noortevolikogu kasvatab populaarsust (0)
02. detsember 2015
Scanpix (arhiiv)

Noorte huve esindava Tallinna noortevolikogu viies koosseis valis hiljuti oma esimeheks Eesti Rahvusvahelise Kooli parteitu abituriendi Triinu-Liis Paabo. Kahekümne ühe liikmeline noortevolikogu esindab ja kaitseb Tallinna noorte huve.

Triinu- Liis Paabo ütles Tallinna TV uudistes, et noortevolikogu annab noortele võimaluse oma soove, arvamusi ja mõtteid edastada. “Noortevolikogus mõeldakse sellele, kuidas noorte elu parandada ja nende probleeme lahendada. Noortevolikogu jaguneb kolme seitsmeliikmelisse rühma: õpilased, üliõpilased ja MTÜ-de esindajad.”

Paabo hinnangul on noored väga aktiivsed ja muutustele avatud. “Noored on tulevik ja neid on vaja kaasata, et nad räägiksid rohkem, mis neile korda läheb. Mulle endale läheb väga korda tervislik eluviis, seega soovin rohkem sõna sekka öelda koolitoidu ja sportimise teemal. Kuna paljudel noortel esineb allergiad, oleks hea kui koolilõuna puhul oleks väljakirjutatud, milliseid toiduaineid see sisaldab.”

Paabo usub, et noortega Tallinnas arvestatakse. Näiteks tõi ta linna varasema nulltolerantsi tänavakunsti vastu, mida nüüd, vastupidiselt, linn toetab. Noortevolikogu soovib jätkata ka oma varasema plaani elluviimisega ning luua pealinna esktreemspordi parke, kas üks suur park kesklinna või igasse linnaossa väike.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.