"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Mandri-Eesti teed võivad öösel libedaks muutuda (0)
03. detsember 2015
Scanpix

Maanteeinfokeskuse teatel võivad Mandri-Eestis öösel teed libedaks muutuda. Pärastlõunal olid sõiduolud põhi- ja suurematel tugimaanteedel valdavalt head ja muutusi ei ole oodata ka lähitundidel. Kohati sajab vähest vihma.

Prognoositavalt võivad temperatuurid öösel Mandri-Eestis langeda ja teedel tuleb arvestada libeduse tekke ohuga.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.