"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Politsei tabas Lasnamäel naist kurikaga rünnanud mehe (0)
03. detsember 2015
Scanpix

Politsei tabas kurjategija, kes eelmise nädala teisipäeval üritas Tallinnas Liikuri tänaval röövida naist ja ründas teda kurikaga.

“Terve nädal töötasid kriminalistid ja uurijad tuvastamaks isikut, kes ründas Lasnamäel kurikaga naisterahvast. Kuriteos kahtlustatav tabatud,” teatas Põhja prefektuuri kriminaalbüroo juht Urmet Tambre oma Twitteri konto vahendusel.

Põhja prefektuuri pressiesindaja ütles BNS-ile, et politsei pidas kella 16.30 ajal kinni 39-aastase mehe, keda kahtlustatakse Liikuri tänaval toime pandud ründamises. Sarnase isikuvastase kuriteo eest meest karistatud ei ole.

Varasema info kohaselt lõi kurjategija naist korduvalt kurikalaadse esemega – ka siis, kui ta oli maha kukkunud – ning võttis seejärel tema koti. Rünnakut märkas juhuslik noormees, kes ruttas naisele appi. Seda nähes ründas kurjategija ka teda.

Tekkinud rüseluse käigus õnnestus noormehel kurikalaadne ese enda kätte saada, mispeale kurjategija põgenes, jättes maha kannatanu koti. Mõlemad kannatanud toimetati haiglasse. Noormees, kelle vigastused olid kergemad, lasti pärast esmaabi osutamist kodusele ravile.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.