"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Hiina eraldab Aafrika riikidele finantsabiks ja laenudeks 60 miljardit (0)
04. detsember 2015
Scanpix

Hiina president Xi Jinpingi teatel kavatseb Hiina eraldada Aafrika riikidele 60 miljardi dollari väärtuses laene ja finantsabi.

“Hiina otsustas eraldada kokku 60 miljardit dollari ulatuses finantstuge, milles sisaldub 5 miljardit dollarit intressivaba laene ja 35 miljardi dollarit ekspordikrediidi- ja sooduslaene,” lausus Xi Johannesburgis toimuval Aafrika liidrite tippkohtumisel.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.