"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Ilmateenistus: Põhja- ja Lääne-Eesti on tormi tõttu ohtlik piirkond (0)
04. detsember 2015
Scanpix

Harjumaa, Läänemaa, Pärnumaa, Hiiumaa ja Saaremaa loeb ilmateenistus reedel teise hoiatustaseme vääriliseks. See tähendab, et esineb tavatuid ilmastikunähtusi. "Ole väga tähelepanelik ja jälgi pidevalt ilmaprognoosi," hoiatab ilmateenistus.

Ilmateenistus loeb Põhja- ja Lääne-Eesti reedel piirkonda jõudva tormi tõttu ohtlikuks piirkonnaks.

Harjumaa, Läänemaa, Pärnumaa, Hiiumaa ja Saaremaa loeb ilmateenistus reedel teise hoiatustaseme vääriliseks. See tähendab, et esineb tavatuid ilmastikunähtusi. “Ole väga tähelepanelik ja jälgi pidevalt ilmaprognoosi. Ole teadlik riskidest, mis võivad olla vältimatud. Järgi kõiki võimuesindajate poolt antud soovitusi. Vaata teavet http://paasteamet.ee/et/kodanikule/loodusjoud/torm.html,” soovitab ilmateenistus. Neis maakondades võib tuule kiirus ulatuda kuni 30 meetrini sekundis.

Ülejäänud maakondade kohta väljastab ilmateenistus esimese astme hoiatuse. See tähendab, et ilm võib teatud olukordades olla ohtlik ning arvesta tuleb sellega, et elanike tegevus on ilmast mõjutatud, samuti tuleb jälgi edasist ilmaprognoosi. Ilmateenistuse andmetel kasvab kagu- ja lõunatuule kiirus neis piirkondades kuni 18 meetrini sekundis.

Kiirlaevadega Tallinna-Helsingi liini teenindava Lindaliini alused reedel ei sõida.

Laevafirma teatel on reisid tühistatud ebasoodsate ilmaolude tõttu.

Seoses tugevneva tuulega katkeb pärastlõunal laevaliiklus Sõru-Triigi liinil.

Tugevnev tuul häirib reedel laevaliiklust Kihnu-Munalaiu liinil, samuti Laaksaare-Piirissaare liinil.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.