"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
TORM EI VAIBU: Ilmateenistus prognoosib õhtuks veetaseme kiiret tõusu (0)
06. detsember 2015
Scanpix

Ilmateenistus prognoosib tormi jätkumist ka pühapäevaks ning õhtul algab merevee kiire tõus, mis võib tuua kaasa üleujutusi.

Pühapäeval jätkub tuule tugevnemine ja õhtu poole tõuseb edelatuul sisemaal 15, puhanguti 20-25 m/s, rannikul 30 m/s. Pärastlõunal algab veetaseme kiire tõus. Maksimum saabub hilisõhtul ja kesköö paiku, orienteeruvalt kella 20 ja 1 vahel. Veetase tõuseb kõikjal Eesti läänerannikul 130-160 sentimeetrit, Pärnu lahes 170-190 sentimeetrit üle keskmise taseme, vahendas BNS.

Öö vastu esmaspäeva on läänetuule tormiga sisemaal puhanguid kuni 25, rannikul kuni 32 m/s. Veetase püsib läänerannikul kõrgena, Soome lahel tõuseb veetase samuti ja võib Narva lahes kuni kriitilise piirini ehk 160 sentimeetrini üle keskmise ulatuda.

Esmaspäeva hommikul alates saartest pöördub tuul loodesse ja päeva jooksul annab tormituul tasapisi järele.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.