"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
FOTOD! Lastekodulapsed müüsid heategevuslikul jõululaadal isetehtud kingitusi (0)
14. detsember 2015
Tarmo Rätsep

Laupäeval toimus Ülemiste keskuses juba 11. korda populaarne heategevuslik jõululaat, kus 14 lastekodu lapsed müüsid enda valmistatud käsitöökingitusi.

Lapsed olid jõululaadaks põhjalikult ette valmistanud. Näiteks olid müügil isevalmistatud jõuluehted ja jõulukaunistused. Samuti sai soetada isekootud mütse-käpikuid-sokke, populaarsed olid ka erinevad küpsetised ja piparkoogid. Ülemiste keskuse juhi Guido Pärnitsa sõnul väärtustatakse aina enam isetehtud kingitusi ja meeneid. “Ostes need heategevuslikult laadalt, saavad inimesed lisaks toredale kingitusele ka abivajajaid aidata,” selgitas Pärnits. Kogu laadal saadud tulu läheb lastekodudele.

Laadal osalesid seekord 14 lastekodu lapsed: Mäe Lastekodu, Eesti Asenduskodu Töötajate Liit, Kuressaare Perekodu, SA Perekodu, MTÜ Maria ja Lapsed, Tallinna Lastekodu Hooldekodu tee maja, Tallinna Lastekodu Pihlaka maja 1.pere, Tallinna Lastekodu Veerenni maja, Siimusti Lastekodu Metsatareke, SA Haapsalu Hoolekandekeskus, Kiikla Lastekodu, Kohtla-Nõmme Lastekodu, Tartu Laste Turvakodu, Pärnu Lasteküla. 

Vaata galeriid (11)
Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.