"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Pekist Priiks matkal osaleb Tallinnas ja Tartus sadu inimesi (0)
26. detsember 2015
Scanpix

Triatloniklubi TriSmile korraldab täna juba viiendat korda matka nimega Pekist Priiks nii Tartus kui ka Tallinnas. Olenevalt marsruudist on matka pikkus olnud kuni 50 kilomeetrit.

Jooks-matkal vahelduvad jooks ja kõnd iga viie minuti tagant. Tegemist ei võistlusega ja nii saab igaüks valida oma temporühma. Ürituse peamine eesmärk on veeta ühiselt värskes õhus mõnusalt aega ning suhelda kaasteelistega.

“Tegelikult on ühiste matkade ajalugu veelgi pikem ning paljude jaoks oodatud sündmus. Uusi huvilisi lisandub kiiresti ning nii Tartu kui ka Tallinna matkade kokku 300 kohta täitusid üllatuslikult kiiresti juba detsembri alguses,” ütles triatloniklubi juhatuse liige ja Tartu matka peakorraldaja Margus Püvi.

Pekist Priiks Tartu matka osalejate marsruut on 47 kilomeetrit ning kulgeb erinevaid teid pidi Taevaskojast Tartusse. Tallinna matk algab Raasikul ja lõpeb pärast 42-kilomeetrist matka Jüri spordihoone juures.

Triatloniklubi TriSmile asutati 2010. aastal ning on mitme suure iga-aastase triatlonivõistluse korraldaja. Lisaks on klubi või klubiliikmete korraldusel toimumas mitmed jooksu- ja rattasündmused üle Eesti.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.