“Kui vanemad lähevad lahku, on nad ise kriisis ja käituvad sageli nagu lapsed. Nende laps satub siis oma vanemate, kahe väikese lapse tasemel käituva täiskasvanu vahele."

Ly Rüüs, Mustamäe sotsiaalhoolekande osakonna juhataja
FOTOD! Tallinn tunnustas parimaid sotsiaaltöötajaid (0)
30. detsember 2015
Albert Truuväärt, Raepress

Tallinna abilinnapea Merike Martinson võttis täna Raekojas vastu linna tublimaid sotsiaaltöötajaid, tunnustades neid nende pingelise ja vastutusrikka töö eest. 10 parimat said ühtlasi rahalise preemia.

Tublisid tervishoiutöötajaid on linn autasustanud juba 10 aastat. Kokku olid Raekotta kutsutud 160 sotsiaalvaldkonna töötajat Tallinna linnaosadest, hallatavatest sotsiaalasutustest ja mittetulundusühingutest. Preemia pälvinud on silma paistnud oma hoolivuse ja pühendumusega või teeninud tunnustuse pikaaegse vastutustundliku töö eest.

Abilinnapea sõnul soovib Tallinn aastalõpu vastuvõtuga rõhutada sotsiaaltöö- ja töötajate suurt rolli ühiskonnas, sotsiaaltöö professionaalseid väärtusi ja eetikat. “Tallinnas teevad tublid sotsiaaltöötajad kõik endast oleneva, et hoolekandeteenuseid või nõustamist vajavad linnaelanikud seda ka saavad,” märkis Martinson. “Nad on linnale suureks abiks nii kodutute kui ka puuetega inimeste ja lastekaitse valdkonnas ning parimate töötajate tunnustamine motiveerib kõiki Tallinna sotsiaaltöötajaid.”

Parimate sotsiaaltöötajate tänukirja ja rahalise preemia pälvisid 20 aastat Põhja-Tallinna sotsiaalkeskust edukalt juhtinud Sirje Pallo, 42-aastase tööstaažiga Iru hooldekodu tervishoiuteenuste koordinaator Fedora Kaminskaja, sotsiaalhoolekande osakonna peaspetsialist Heinar Eranurm Kesklinna LOV-ist, sotsiaalhoolekande osakonna toetuste talituse juhataja Jelena Lutova Mustamäe LOV-ist, sotsiaalhoolekande osakonna peaspetsialist Eha Eeriksoo Kristiine LOV-ist; sotsiaalhoolekande osakonna peaspetsialist Milvi Rambak Põhja-Tallinna LOV-ist; Tallinna sotsiaaltöö keskuse haldus- ja ennetavate sotsiaalteenuste juht Helen Peeker, Tallinna vaimse tervise keskuse kogukonnatöö meeskonna tegevusjuhendaja Leila Räni, Mustamäe päevakeskuse juht Heli Hussar ja keskuse koduteenuste hooldusjuht Jaanika Luus.

Tunnustatavatele sotsiaaltöötajatele pakkus vastuvõtul muusikaelamusi tuntud laulja Maria Listra, keda saatis klaveril Piia Paemurru.

FOTOD: Albert Truuväärt, Raepress

Vaata galeriid (14)
Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.