"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
FOTOD! Tallinna uus aasta saabus staaride ja seninägematu saluudi saatel (0)
01. jaanuar 2016
Albert Truuväärt

2015. aasta viimasel päeval leidus Tallinnas meelelahutust igale maitsele. Õhtule ja kogu aastale pani särava ja suurejoonelise punkti aga Vabadusplatsil toimunud vaimustav vabaõhukontsert ja ilutulestik. "Tuledemäng vältas kümme minutit ja pauklaengute arv oli mullusest suurem," sõnas Kesklinna valitsuse kultuuri- ja vaba aja osakonna juhataja Kristjan Saar. 

Uut aastat aitasid vastu võtta Ott Lepland, Liis Lemsalu, Gertu Pabbo ning Karl-Erik Taukar. Uus aasta saabub suurejoonelise ilutulestikuga, mis tavapäraselt lasti lendu Harjumäelt.

“Tuledemäng vältas kümme minutit ja pauklaengute arv oli mullusest suurem,” sõnas Kesklinna valitsuse kultuuri- ja vaba aja osakonna juhataja Kristjan Saar. 

Hansa Ilutulestikud lennutas taeva poole 6348 lasku. Kunstiline juht Sami Tammi, kes on võimsaid vaatemänge korraldanud Saksamaal Hannoveris ja Berliinis ning Macaus. Tallinlastele pakuti maailmaklassi aastavahetuse šõud.

Mullu tervitas Saare sõnul Vabadusplatsil uut aastat ligi 10 000 inimest. 

Õhtujuht Erkki Sarapuu valis seal muusikat ka pärast südaööd, siis juba sellist, mille saatel saab ka jalga keerutada. Pärast aastavahetust jätkus disko ka Raekoja platsil, kus meeleolumuusikat mängis DJ Leander Havi.

Vaata galeriid (30)Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.