"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
NAG-i lennud hilinevad, sest kaks lennukit läks rikki (0)
05. jaanuar 2016
Scanpix

Mitmed Nordic Aviation Groupi lennud hilinevad täna järjest, kuna ühel lennukil läks katki istme sees olev ekraan ning teise lukustussüsteem ei pidanud krõbedale külmale vastu.

NAGile teenust pakkuva Adria Airwaysi lennukid läksid rikki, lennuplaan on löödud sassi, kirjutab Delfi. Adria lende vahendava Nordic Aviation Groupi avalike suhete juhi Liis Veersalu sõnul on tänane hommik neil tõesti olnud tegus, kuid rahustab, et ükski lend päris ära ei jää. “Täna ei ole meil ühtegi tühistatud lendu, kuid hommikuste murede tõttu on hilinemisi. Palume kõigi asjasse puutuvate reisijate käest ebamugavuste pärast vabandust,” sõnas ta.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.