“Elus ja maadluses ei tule midagi lihtsalt, tööd peab tegema.”

Epp Mäe, maadleja
Neljas liiklusõnnetuses said vigastada neli inimest (0)
07. jaanuar 2016
Scanpix

Eesti eri paigus kolmapäeval juhtunud neljas raskes liiklusõnnetuses said kokku vigastada neli inimest.

 

Esimene õnnetus juhtus kella 1.02 ajal Harjumaal Pedase külas, kus 33-aastane Dmitri sõitis Subaru Legacyga t-kujulisel ristmikul otse üle ristmiku teelt välja vastu kändusid, teatas siseministeerium BNS-ile. Kiirabi viis alkoholijoobes juhi Põhja-Eesti Regionaalhaiglasse.

Teine õnnetus juhtus kella 11.20 paiku Järvamaal Tallinna-Tartu-Võru-Luhamaa mnt 93. kilomeetril, kus Nissan Sunnyga Tartu suunas liikunud 56-aastane Hannu kaotas libedal teel kontrolli sõiduki üle, kaldus vastassuunavööndisse ja põrkas seal kokku Ford Cougariga, mida juhtis 23-aastane Piia. Õnnetuse tagajärjel sai Nissani juht vigastada ja kiirabi viis ta Järvamaa Haiglasse.

Kolmas õnnetus juhtus kella 14.06 paiku Võrumaal Meremäe vallas Tobrova-Helbi tee esimesel kilomeetril, kus 32-aastane Ants kaotas Volkswagen Polo üle paremkurvis kontrolli ja põrkas kokku vastu tulnud Scania metsaveokiga, mida juhtis 47-aastane Rainer. Kiirabi viis õnnetuse tagajärjel vigastada saanud Volkswageni juhi Lõuna-Eesti Haiglasse. Sõiduautol olid all suverehvid.

Neljas õnnetus juhtus kella 15.23 paiku Valgamaal Tõlliste vallas Tsirguliina alevikus, kus 55-aastane Tiina kaldus Peugeot 206-ga paremkurvis vastassuunavööndisse ja põrkas kokku Ford Galaxyga, mida juhtis 23-aastane Mario. Õnnetuse tagajärjel sai vigastada Peugeot juht, kelle kiirabi viis Valga Haiglasse.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.