"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Hiina uusaasta saabumist tähistab pidu Tondiraba Jäähallis (0)
09. jaanuar 2016
Scanpix

Tallinna kultuuriväärtuste amet korraldab veebruari alguses Tondiraba Jäähallis Hiina uusaasta saabumist tähistava peo.

Saabuvat punase tuleahvi aastat tervitatakse võitluskunstide etenduse ja traditsioonilise hiina tantsu ning Pekingi muusikute kontserdiga, teatas Tallinna linnavalitsus BNS-ile. Lisaks artistidele Pekingist esinevad kontserdil Eesti iluuisutajad, trummarid, draakonitantsijad ja tsirkuseartistid.

Tallinna kultuuriväärtuste ameti juhataja Aini Härmi sõnul võimaldab jäähall tulla välja uuendusliku ning tehniliselt nõudliku programmiga. “Esmakordselt külastab Tallinna Hiina indie pop-rokk bänd CLF, kellel on meie publiku jaoks ka eestikeelne üllatus. Tondiraba Jäähallis demonstreeritakse nii kaasaegset jäätantsu, kui ka hiina tantsukultuuri kullafondi kuuluvat, lõvi- ja draakonitantsu,” lubas Härm.

Hiina uusaasta tähistamise traditsioon ulatub Tallinnas juba 2010. aastasse ja pakkudes linlastele eksootilist vaatemängu. Varem on pidu toimunud Kadrioru pargis ja Lauluväljakul.

Tondiraba Jäähalli uksed avatakse 5. veebruaril kell 13, võimaldamaks tutvumist Hiina kauba ning toitudega. Õhtune kontsert algab kell 19, saali uksed avatakse kell 18.00. Suurest publikuhuvist tingituna annavad hiina külalised kell 16 lisaetenduse. Sissepääsuks tuleb Piletilevi kodulehelt soetada tasuta pääse.

8. veebruaril algab hiina kalendri järgi punase tuleahvi aasta.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.