"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
TÄNA! Vabaõhumuuseum ootab kõiki talsipühi ja talviseid svjatkasid tähistama (0)
09. jaanuar 2016
Scanpix

Tänasel kaunil kargel laupäeval jätkub Tallinnas tegevust hommikust õhtuni - juba keskpäeval saab Vabaõhumuuseumis vahval perepäeval setu talsipühi tähistada, õhtul aga saab nautida nii Karl-Erik Taukari, kui Justamendi kontserte.

Kell 12 peetakse Eesti Vabaõhumuuseumis setu talsipühi ja vene jõule. Peipsivene majas ja setu talus valmistatakse pühaderoogasid, mängitakse jõulumänge, käiakse “kristoslaavitamas” ja ennustatakse tulevikku. Lisainfo leiad SIIT

Kell 22 astub Café Amigo lavale noor andekas laulja Karl-Erik Taukar. Õrnema soo esindajatele on esimesel tunnil sissepääs tasuta! Lisainfo leiad SIIT

Kell 23 kõlavad Venus Clubis legendaarsed lood aegadest, mil muusikat mängiti kassetilt ja vinüülilt. Käima lükatakse meeleolukoas retropidu, mille peaesinejaks on legendaarne ansambel Justament! Plaate keerutab DJ Peeter Kukk. Lisainfo leiad SIIT

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.