"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
EL nimetas Belgias suurfirmade maksusoodustused ebaseaduslikuks (0)
11. jaanuar 2016
Scanpix

Euroopa Komisjon teatas esmaspäeval, et Belgias rahvusvahelistele suurfirmadele, nagu õllefirma AB InBev ja tubakafirma British American Tobacco, antud maksusoodustused olid ebaseaduslikud, ja nõuab neilt firmadelt sisse 700 miljonit eurot tasumata makse.

 

“Euroopa Komisjon jõudis järeldusele, et Belgias firmadele tehtud valikulised maksusoodustused on ebaseaduslikud ja vastuolus Euroopa Liidu riigiabi reeglitega,” ütles Euroopa Komisjoni konkurentsivolinik Margrethe Vestager pressikonverentsil.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.